Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-București, constituit în 2002, cuprinde cercetători, inițiați și neinițiați, femei și bărbați, oameni care lucrează într-o echipa colectivă bine structurată, pentru recuperarea memoriei colective a istoriei francmasoneriei, crearea unui fond Arhivistic Masonic Național. Sub patronajul Centrului funcționează o Editura Masonică și un Magazin Masonic. Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-București este membru al A.M.M.L.A (Asociația Arhivelor, Muzeelor și Librăriilor Masonice) din 2006, în 2008 găzduind în premieră lucrările A.M.M.L.A la București.
Pentru a vă abona prin curierat sau a comanda numere mai vechi a revistei “Cuvânt Masonic” editată de Centrul de Studii Francmasonice Paris-București trimiteți o solicitare și adresa poștală electronică.
Viorel Dănacu Mare Maestru și Nicu Filip, primul Mare Maestru | Cetatea Cisnădioara 2002
Mai jos regăsiți câteva din link-urile către parteneri, cei cu care am încheiat Tratate de Recunoaștere și Amiciție, Tratate Administrative și Protocoale de Colaborare.
Muzeul “Prima școală românească” – filiala “Nicolae Titulescu” Brașov a C.R.S.F.P.B. În Scheii Brașovului, sub egida bisericii voievodale “Sf. Nicolae” ...
13 Decembrie, 6009 Odinioară, francmasoneria era accesibilă celor bogați, nobilii, burghezii, înalta clasă, numai acestora. Era secretă, nimeni, nici măcar ...